Готуємо з грибами
Може здатися, що морепродукти і гриби – не найкраще поєднання. Але не відмахуйтеся, спробуйте приготувати сирний суп з креветками та грибами. Швидше за все, вам захочеться варити його знову і знову.
Знадобляться:
- плавлені сирки – пара штук;
- печериці – 250 г;
- цибуля – 2 головки;
- морква – 1 коренеплід;
- картопля – 3 бульби;
- креветки (вже без панцирів) – не менше 100 м;
- оливкова масло – для обсмажування;
- молоко – ½ склянки;
- сіль і приправи – скільки вважаєте за потрібне.
Виливаємо масло в сковороду. Сюди додаємо нарізану цибулю і гриби, трохи пізніше морква (оброблену на дрібній тертці). Нехай всі обсмажиться.
Потім присмачити спеціями – наприклад, майораном, лаврушкой і мускатним горіхом.
Сирки розчинний у киплячій воді. Як тільки склад завирує другий раз, кинемо в нього картоплю і наллємо молоко.
Чекаємо майже повної готовності картоплі і відправляємо в рідину засмажку з овочів і грибів, а також креветки. Підсолюємо суп. Нехай постоїть на вогні п’ять хвилин.