Сирний суп з креветками – 8 рецептів приготування

Готуємо з грибами

Може здатися, що морепродукти і гриби – не найкраще поєднання. Але не відмахуйтеся, спробуйте приготувати сирний суп з креветками та грибами. Швидше за все, вам захочеться варити його знову і знову.

Знадобляться:

  • плавлені сирки – пара штук;
  • печериці – 250 г;
  • цибуля – 2 головки;
  • морква – 1 коренеплід;
  • картопля – 3 бульби;
  • креветки (вже без панцирів) – не менше 100 м;
  • оливкова масло – для обсмажування;
  • молоко – ½ склянки;
  • сіль і приправи – скільки вважаєте за потрібне.

Виливаємо масло в сковороду. Сюди додаємо нарізану цибулю і гриби, трохи пізніше морква (оброблену на дрібній тертці). Нехай всі обсмажиться.

Потім присмачити спеціями – наприклад, майораном, лаврушкой і мускатним горіхом.

Сирки розчинний у киплячій воді. Як тільки склад завирує другий раз, кинемо в нього картоплю і наллємо молоко.

Чекаємо майже повної готовності картоплі і відправляємо в рідину засмажку з овочів і грибів, а також креветки. Підсолюємо суп. Нехай постоїть на вогні п’ять хвилин.

Дивіться також:  Торт без випічки на швидку руку з фото
Прокрутка до верху