Сирний суп з креветками – 8 рецептів приготування

Вершково-сирний суп з креветками

Наступний варіант – рецепт пікантного гарячого страви, яке обов’язково займе почесне місце у вашому кулінарному блокнотику.

Які зібрати інгредієнти?

  • сир – 150 г;
  • овочевий бульйон – знадобиться півлітра;
  • креветки – 100 г;
  • вершки – досить склянки;
  • сіль, спеції і зелений кріп – покладайтеся на власний смак;
  • борошно – не більше 50 р.

Промиті креветки підсолюємо і відварюємо рівно три хвилини. Коли охолонуть, звільняємо від панцирів і складаємо в миску.

Трохи борошна висипаємо в сотейник і легенько підрум’янюємо. В цей час тоненьким струменем будемо підливати до неї бульйон з овочів. Не забудемо весь час заважати: грудочки в супі не потрібні.

Тепер можна відправляти в рідину оброблений за допомогою терки сир і використовувати спеції. Накриваємо ємність кришкою і через п’ять хвилин вимикаємо вогонь.

Наливаємо суп в тарілки, розкладаємо відварені морепродукти і декоруємо кожну порцію зеленню.

Дивіться також:  Молочний суп з макаронами – 7 рецептів, як приготувати
Прокрутка до верху