Зі сметаною на швидку руку
Сирно-сметанний торт вважається, мало не класикою. За бажанням можете додавати рецепт різні ягоди, какао і навіть шоколад.
Необхідні продукти:
• дві ложечки какао;
• пакетик желатину;
• 0,4 кг сиру;
• 100 мілілітрів молока;
• шість ложечок цукру;
• будь-які ягоди;
• 400 грам сметани.
Процес приготування:
1. Желатин залити молоком, поставити на вогонь і розчинити, не доводячи до кипіння.
2. Змішати цукор, сметану, сир, збити за допомогою блендера.
3. Отриману масу поділити на дві частини, одну змішати з ягодами, а іншу з какао.
4. Викласти все у форму чергуючи шари і прибрати в холодильник для застигання.