Сироп для просочення бісквіта – 8 рецептів в домашніх умовах

З коньяком

Склад продуктів: 240 г цукрового піску, 320 мл фільтрованої води, 3 великі ложки коньяку.

  • Вода виливається в сотейник. Коли рідина трохи нагріється, в ній треба повністю розчинити цукровий пісок.
  • Суміш доводиться до кипіння при частому помішуванні, після чого знімається з вогню.
  • Просочення охолоджується при кімнатній температурі.

Залишається додати в сироп коньяк і добре перемішати. Холодною сумішшю можна просочувати бісквітні коржі або кекси.

Вершкова просочення – покроково

Склад продуктів: 380 мл вершків середньої жирності, 8-9 великих ложок згущеного молока (не вареного!).

  • Для приготування такої ніжної просочення потрібно з’єднати згущене молоко і вершки. Обидва молочних продукту потрібно попередньо добре охолодити.
  • Суміш, що вийшла, за допомогою спеціальної насадки блендера або міксера збивається до однорідності.
  • Готова маса відразу використовується для просочення бісквітних коржів.

Якщо взяти для такої суміші максимально жирні вершки, то результат вийде занадто густим.

Дивіться також:  Цукровий сироп – 6 рецептів, як приготувати в домашніх умовах
Прокрутка до верху