Сироп для просочення бісквіта – 8 рецептів в домашніх умовах

З сметани

Склад продуктів: літр сметани, 45 г ванільного і 150-170 г звичайного цукру.

  • Для обговорюваної просочення краще всього використовувати рідковату магазинну сметану. Звичайно, домашня набагато смачніше, але вона більше підійде для приготування крему.
  • До сметані висипається спочатку звичайний пісок, а потім і ванільний цукор.
  • Перші кілька хвилин інгредієнти вимішуються широкої ложкою.
  • Далі потрібно ретельно збивати масу міксером або блендером до тих пір, поки в ній повністю не розчиняться всі солодкі крупинки.
  • Готова просочення переміщається в прохолоду на 30-40 хвилин.

Перед використанням для промазування коржів маса повторно збивається на протязі 1-2 хвилин.

Дивіться також:  Свинячий окіст в духовці – 7 рецептів приготування смачного і соковитого м’яса
Прокрутка до верху