Риба, запечена в маслі
Цей рецепт особливий. Рідко можна побачити на святковому столі приготоване з нього страву. І дуже даремно, адже смак у нього божественний.
Компоненти:
- 2 тушки скумбрії;
- 1 морква;
- 1 цибуля;
- 50 г масла рослинного;
- 2 гілки зелені;
- спеції.
Приготування:
- Рибу потрошимо, обтираем спеціями та олією. Маринуємо півгодини.
- Овочі нарізаємо соломкою і викладаємо в чашу мультиварки.
- На овочі кладемо рибні заготовки і зелень для аромату. Випікаємо 40 хвилин на режимі «випічка». Подавати страву слід з ніжним гарніром — картопляним пюре або пюре із зеленого горошку.
Ми представили тільки кілька варіантів приготування скумбрії в чашу мультиварки. Але зробивши будь-яке з них, можете бути впевнені, що воно неодмінно сподобається вашим гостям.