Скумбрія, запечена в духовці – 10 рецептів смачного приготування

Варіант випікання в рукаві

Інгредієнти: 2 великі рибки, 3 цибулини, щіпка приправ, лавровий лист, сіль, щіпка кмину.

  • Рибні тушки добре миються і чистяться. Вони позбавляються від плавників, натираються сіллю і вибраними приправами.
  • Цибулини нарізати тонкими полуколечками, присипаються кмином.
  • Подрібнені овочі висипаються в рукав для запікання. На цибулю викладаються підготовлені рибні тушки. Обов’язково потрібно зробити на рукаві пару проколів зубочисткою для виходу пари.
  • Готується страва 35 хвилин в добре розігрітій духовці.
  • Щоб отримати рум’яну скоринку на рибці, рукав потрібно розрізати і розкрити приблизно за 10-15 хвилин до повної готовності частування.

    Дивіться також:  Азу з яловичини з солоними огірками – 7 рецептів приготування