Варіант випікання в рукаві
Інгредієнти: 2 великі рибки, 3 цибулини, щіпка приправ, лавровий лист, сіль, щіпка кмину.

Рибні тушки добре миються і чистяться. Вони позбавляються від плавників, натираються сіллю і вибраними приправами.
Цибулини нарізати тонкими полуколечками, присипаються кмином.
Подрібнені овочі висипаються в рукав для запікання. На цибулю викладаються підготовлені рибні тушки. Обов’язково потрібно зробити на рукаві пару проколів зубочисткою для виходу пари.
Готується страва 35 хвилин в добре розігрітій духовці.
Щоб отримати рум’яну скоринку на рибці, рукав потрібно розрізати і розкрити приблизно за 10-15 хвилин до повної готовності частування.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9