Як зробити блюдо у фользі
Для скумбрії у фользі беремо:
- рибу вагою близько 500 г;
- 6 – 8 помідор черрі;
- кількість сиру за смаком;
- спеції для морепродуктів і сіль.
Покроковий рецепт:
- Щоб приготувати скумбрію, як і завжди, спочатку її гарненько промиваємо, прочищаємо від кишок і чорної плівки. Вже підготовлену і обсушену від зайвої вологи рибу натираємо сіллю і перцем.
- Робимо Начинку з нарізаних кружальцями помідор черрі і перетертого сиру.
- Нею фаршируємо розрізану по хребту рибу.
- Для додання більшої соковитості готовому блюду верх риби також викладаємо томатами.
- Тушку загортаємо у фольгу і відправляємо в духовку.
Запікаючи при 180°С, доведеться чекати готовності 45 хвилин. Як гарнір відмінно підійде картопля або рис.