Скумбрія, запечена в духовці з картоплею – 7 рецептів

Як зробити блюдо у фользі

Для скумбрії у фользі беремо:

  • рибу вагою близько 500 г;
  • 6 – 8 помідор черрі;
  • кількість сиру за смаком;
  • спеції для морепродуктів і сіль.

Покроковий рецепт:

  • Щоб приготувати скумбрію, як і завжди, спочатку її гарненько промиваємо, прочищаємо від кишок і чорної плівки. Вже підготовлену і обсушену від зайвої вологи рибу натираємо сіллю і перцем.
  • Робимо Начинку з нарізаних кружальцями помідор черрі і перетертого сиру.
  • Нею фаршируємо розрізану по хребту рибу.
  • Для додання більшої соковитості готовому блюду верх риби також викладаємо томатами.
  • Тушку загортаємо у фольгу і відправляємо в духовку.

Запікаючи при 180°С, доведеться чекати готовності 45 хвилин. Як гарнір відмінно підійде картопля або рис.

Дивіться також:  Шашлик з баранини – 5 рецептів + маринади!
Прокрутка до верху