Скумбрія, фарширований картоплею в духовці
Ще одним ефектним і смачним способом запікання скумбрії в духовці є фарширование її картоплею.
Для приготування візьмемо:
- 1 велику рибину;
- 50 г сиру;
- 2 картоплини;
- 2 ст. л. майонезу.
Щоб приготувати скумбрію, запечену в духовці з картоплею, чинимо так:
- Робимо на скумбрії розріз по хребту, вилучаємо нутрощі, включаючи кістки. У нас повинна вийде «човник» з риби.
- Картоплю, а потім і сир, перетираємо допомогою великої терки і, перемішавши зі спеціями, викладаємо отриману начинку в «човник».
- Завершуємо процес приготування додатковим шаром з сиру.
Знову запікаємо при 180°С. Доведеться почекати десь півгодини перед тим, як скуштувати готову страву.