Скумбрія, запечена в духовці з картоплею – 7 рецептів

Скумбрія, фарширований картоплею в духовці

Ще одним ефектним і смачним способом запікання скумбрії в духовці є фарширование її картоплею.

Для приготування візьмемо:

  • 1 велику рибину;
  • 50 г сиру;
  • 2 картоплини;
  • 2 ст. л. майонезу.

Щоб приготувати скумбрію, запечену в духовці з картоплею, чинимо так:

  • Робимо на скумбрії розріз по хребту, вилучаємо нутрощі, включаючи кістки. У нас повинна вийде «човник» з риби.
  • Картоплю, а потім і сир, перетираємо допомогою великої терки і, перемішавши зі спеціями, викладаємо отриману начинку в «човник».
  • Завершуємо процес приготування додатковим шаром з сиру.

Знову запікаємо при 180°С. Доведеться почекати десь півгодини перед тим, як скуштувати готову страву.

Дивіться також:  Минтай тушкований з морквою і цибулею – 6 рецептів
Прокрутка до верху