З куркою
- 500-600 гр домашнього або купованого листкового тіста;
- 2 половинки курячої грудки без кісток і шкіри;
- 2 середні картоплини;
- 1 маленька цибулинка.
Цибуля і картопля очищаємо, ріжемо маленькими кубиками.
Грудку обполіскуємо і ріжемо дрібними кубиками, з розміром схожими з шматочками овочів.
Тісто розгортаємо і ріжемо прямокутниками приблизно по 10 см завдовжки та 20 см завширшки. Начинку викладаємо на одну половину, залишаючи вільними краю. Защипуємо. Верх проколюємо в декількох місцях виделкою, щоб виходила пара, і випічка не вийшла вологим всередині. Випікаємо протягом 30-35 хвилин при 200-ах град.