Слойки з листкового тіста – 13 рецептів з начинками і без

З куркою

  • 500-600 гр домашнього або купованого листкового тіста;
  • 2 половинки курячої грудки без кісток і шкіри;
  • 2 середні картоплини;
  • 1 маленька цибулинка.

Цибуля і картопля очищаємо, ріжемо маленькими кубиками.

Грудку обполіскуємо і ріжемо дрібними кубиками, з розміром схожими з шматочками овочів.

Тісто розгортаємо і ріжемо прямокутниками приблизно по 10 см завдовжки та 20 см завширшки. Начинку викладаємо на одну половину, залишаючи вільними краю. Защипуємо. Верх проколюємо в декількох місцях виделкою, щоб виходила пара, і випічка не вийшла вологим всередині. Випікаємо протягом 30-35 хвилин при 200-ах град.

Дивіться також:  Пиріг з бананами – 10 рецептів приготування в духовці і мультиварці