Рецепт приготування з креветок
Інгредієнти:
- ½ Кіло креветок;
- 150 р «Російського» сиру;
- 8 шт. оливок;
- 1 огірок;
- ½ Ст. будь-якого соусу для креветок;
- житній хліб;
- зелень;
- улюблені спеції.
Приготування:
- Креветки відварити до готовності в солоному окропі. Очистити готові морепродукти від усього зайвого – зрізати голову і хвіст, видалити кишкові вінки.
- Свіжий житній хліб нарізати невеликими квадратами, кружечками і підсушити їх в духовці.
- Змастити хрусткі основи обраним креветочним соусом і зверху покласти по кружечку свіжого огірка.
- Розподілити по основам цілі креветки, присипати їх спеціями і також полити соусом.
- Накрити морепродукти кубиком сиру, половинкою оливки і зафіксувати зубочисткою.
Прикрасити отримані канапе подрібненою зеленню.
Формуючи канапе, не використовуйте занадто багато інгредієнтів. Закуска повинна цілком зручно міститися в рот, щоб смаки всіх компонентів можна було відразу оцінити в загальному ансамблі.