Смачні канапки на святковий стіл – 10 рецептів

Рецепт приготування з креветок

Інгредієнти:

  • ½ Кіло креветок;
  • 150 р «Російського» сиру;
  • 8 шт. оливок;
  • 1 огірок;
  • ½ Ст. будь-якого соусу для креветок;
  • житній хліб;
  • зелень;
  • улюблені спеції.

Приготування:

  • Креветки відварити до готовності в солоному окропі. Очистити готові морепродукти від усього зайвого – зрізати голову і хвіст, видалити кишкові вінки.
  • Свіжий житній хліб нарізати невеликими квадратами, кружечками і підсушити їх в духовці.
  • Змастити хрусткі основи обраним креветочним соусом і зверху покласти по кружечку свіжого огірка.
  • Розподілити по основам цілі креветки, присипати їх спеціями і також полити соусом.
  • Накрити морепродукти кубиком сиру, половинкою оливки і зафіксувати зубочисткою.

Прикрасити отримані канапе подрібненою зеленню.

Формуючи канапе, не використовуйте занадто багато інгредієнтів. Закуска повинна цілком зручно міститися в рот, щоб смаки всіх компонентів можна було відразу оцінити в загальному ансамблі.

Дивіться також:  Плов з грибами – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху