Смачні канапки на святковий стіл – 10 рецептів

Готуємо з сиром та оливками

Інгредієнти:

  • 150 г свіжого бородінського хліба;
  • 80 г м’якого вершкового сиру і 100 г твердого;
  • ½ Пучка свіжої зелені, лимон;
  • 12 шт. оливки без кісточок;
  • 2 десертні ложки класичного майонезу.

Приготування:

  • Позбавити хліб від кірочок. Нарізати його невеликими рівними і акуратними квадратами.
  • Змішати два види сиру. Твердий слід попередньо потерти (50 г).
  • Всипати в сирну масу подрібнену зелень і отриманою пастою намазати основи для канапе з бородінського хліба.
  • Що залишився сир нарізати тонкими прямокутними пластинками. Встановити їх на хліб у вигляді вітрил. Посередині розташувати по цілій оливці. Закріпити конструкцію шпажкою.

Прикрасити частування рубаною зеленню і лимонними часточками.

Дивіться також:  Свинина в духовці — 23 рецепта запікання соковитої свинини
Прокрутка до верху