Готуємо з сиром та оливками
Інгредієнти:
- 150 г свіжого бородінського хліба;
- 80 г м’якого вершкового сиру і 100 г твердого;
- ½ Пучка свіжої зелені, лимон;
- 12 шт. оливки без кісточок;
- 2 десертні ложки класичного майонезу.
Приготування:
- Позбавити хліб від кірочок. Нарізати його невеликими рівними і акуратними квадратами.
- Змішати два види сиру. Твердий слід попередньо потерти (50 г).
- Всипати в сирну масу подрібнену зелень і отриманою пастою намазати основи для канапе з бородінського хліба.
- Що залишився сир нарізати тонкими прямокутними пластинками. Встановити їх на хліб у вигляді вітрил. Посередині розташувати по цілій оливці. Закріпити конструкцію шпажкою.
Прикрасити частування рубаною зеленню і лимонними часточками.