З фореллю та перепелиними яйцями
Інгредієнти:
- 8 перепелиних яєць;
- 80 – 100 г слабосоленої форелі;
- ½ Ст. сирного сиру «Альметте» (можна з будь-якими добавками);
- 4 скибки житнього хліба;
- свіжий кріп.
Приготування:
- Яйця опустити у велику кількість киплячої води на 6 – 7 хвилин. Потім охолодити і почистити від шкаралупи. Потрібно уважно стежити за тим, щоб не порушилася цілісність білка, інакше готові канапе будуть виглядати неакуратно.
- Сирний сир змішати з подрібненим кропом. Якщо молочний продукт купується вже з зеленню, то від такого додаткового інгредієнта можна відмовитися.
- Форель нарізати квадратами за кількістю основ. На кожен хлібний скибочку укласти з рибної заготівлі.
- За допомогою кулінарного шприца або звичайної ложки зверху викласти сир із зеленню.
- Встановити на інші компоненти перепелине яйце вертикально і закріпити конструкцію шпажками.
Викласти канапе на красиву тарілку, застелене листям салату.