Смачні канапки на святковий стіл – 10 рецептів

З фореллю та перепелиними яйцями

Інгредієнти:

  • 8 перепелиних яєць;
  • 80 – 100 г слабосоленої форелі;
  • ½ Ст. сирного сиру «Альметте» (можна з будь-якими добавками);
  • 4 скибки житнього хліба;
  • свіжий кріп.

Приготування:

  • Яйця опустити у велику кількість киплячої води на 6 – 7 хвилин. Потім охолодити і почистити від шкаралупи. Потрібно уважно стежити за тим, щоб не порушилася цілісність білка, інакше готові канапе будуть виглядати неакуратно.
  • Сирний сир змішати з подрібненим кропом. Якщо молочний продукт купується вже з зеленню, то від такого додаткового інгредієнта можна відмовитися.
  • Форель нарізати квадратами за кількістю основ. На кожен хлібний скибочку укласти з рибної заготівлі.
  • За допомогою кулінарного шприца або звичайної ложки зверху викласти сир із зеленню.
  • Встановити на інші компоненти перепелине яйце вертикально і закріпити конструкцію шпажками.

Викласти канапе на красиву тарілку, застелене листям салату.

Дивіться також:  Різотто – класичний рецепт і 10 варіантів приготування
Прокрутка до верху