Смачні канапки на святковий стіл – 10 рецептів

Варіант з ковбасою салямі і огірками

Інгредієнти:

  • 250 г якісної ковбаси салямі;
  • 150 – 200 м «Голландського» або будь-якого іншого твердого/напівтвердого сиру;
  • 1 свіжий огірок;
  • мариновані печериці (дрібні);
  • зелень петрушки;
  • білий хліб.

Приготування:

  • Білий хліб і копчену ковбасу нарізати однаковими прямокутними шматочками. Відразу укласти ці інгредієнти один на одного. За смаком можна попередньо злегка підсушити хліб в духовій шафі і остудити.
  • Брусочки сиру зробити за розміром менше, ніж хліб і ковбаса. Укласти зверху на всю конструкцію.
  • Парус зробити з тонкого слайсу свіжого огірка і закріпити його на канапе зубочисткою. На верхівку «щогли» насадити маринований гриб.

Викласти канапе на тарілку з петрушкою.

Дивіться також:  М’ясо, запечене в духовці — 17 рецептів приготування
Прокрутка до верху