Смажені гриби з морквою та цибулею
Досить додати до складу страви солодкий коренеплід, щоб назавжди закохатися в таку дивовижно смачне блюдо, як смажені гриби з морквою і цибулею.
Перелік продуктів:
- олія соняшникова;
- цибуля-ріпка — 2 шт.;
- опеньки — 300 г;
- морква — 2 шт.;
- сметана — 100 г;
- спеції.
Порядок приготування:
- Обробляємо свіжі гриби відварюємо в підсоленій питній воді. Відкидаємо їх на друшляк і ретельно промиваємо продукт. Обсмажуємо його в ароматній олії до випаровування зайвої вологи й появи світло-коричневого відтінку.
- Очищаємо овочі, дрібно нарізаємо цибулю, крупно натираємо солодку моркву. Додаємо компоненти страви до золотистого грибного складу і обсмажуємо до рум’яності.
- Викладаємо в сковороду свіжу сметану, нагріваємо до кипіння. Закінчуємо приготування через 5 хвилин повільного томління.
Подаємо апетитну страву в якості гарніру або самостійного блюда.