Смажені гриби з цибулею – 7 рецептів приготування

Смажені гриби з морквою та цибулею

Досить додати до складу страви солодкий коренеплід, щоб назавжди закохатися в таку дивовижно смачне блюдо, як смажені гриби з морквою і цибулею.

Перелік продуктів:

  • олія соняшникова;
  • цибуля-ріпка — 2 шт.;
  • опеньки — 300 г;
  • морква — 2 шт.;
  • сметана — 100 г;
  • спеції.

Порядок приготування:

  • Обробляємо свіжі гриби відварюємо в підсоленій питній воді. Відкидаємо їх на друшляк і ретельно промиваємо продукт. Обсмажуємо його в ароматній олії до випаровування зайвої вологи й появи світло-коричневого відтінку.
  • Очищаємо овочі, дрібно нарізаємо цибулю, крупно натираємо солодку моркву. Додаємо компоненти страви до золотистого грибного складу і обсмажуємо до рум’яності.
  • Викладаємо в сковороду свіжу сметану, нагріваємо до кипіння. Закінчуємо приготування через 5 хвилин повільного томління.

Подаємо апетитну страву в якості гарніру або самостійного блюда.

Дивіться також:  Картопля з фаршем в духовці – 9 рецептів запікання