Смажені кабачки з часником і майонезом – 4 смачних рецептів приготування

Готуємо в мультиварці

Кабачки, смажені в мультиварці, нарізають більш тонкими кружечками і готують з нежирної сметаною.

Для їх приготування також знадобляться:

  • курячі яйця – 2 шт.;
  • борошно – 7 столових ложок;
  • олія для смаження;
  • часник – 3 очищених зубчика;
  • сіль.

Основний інгредієнт нарізають тонкими скибочками або кружальцями.

Далі потрібно:

  • Збити курячі яйця, додати борошно, сіль, перець.
  • Мультиварку включити в режимі «Випічка», чашу змастити маслом.
  • Кабачки вмочити в кляр, викласти на нагріту чашу.
  • Через 10 хвилин перевернути нарізку на іншу сторону, запікати стільки ж.
  • Обсмажену нарізку викласти на блюдо до охолодження.
  • Подрібнити часник і зелень, змішати їх зі сметаною.
  • Готової сметанно-часниковою сумішшю обмазати верхню кірочку.
Дивіться також:  Як засолити червону рибу – 10 швидких та смачних рецептів у домашніх умовах з покроковими фото
Прокрутка до верху