Готуємо в мультиварці
Кабачки, смажені в мультиварці, нарізають більш тонкими кружечками і готують з нежирної сметаною.
Для їх приготування також знадобляться:
- курячі яйця – 2 шт.;
- борошно – 7 столових ложок;
- олія для смаження;
- часник – 3 очищених зубчика;
- сіль.
Основний інгредієнт нарізають тонкими скибочками або кружальцями.
Далі потрібно:
- Збити курячі яйця, додати борошно, сіль, перець.
- Мультиварку включити в режимі «Випічка», чашу змастити маслом.
- Кабачки вмочити в кляр, викласти на нагріту чашу.
- Через 10 хвилин перевернути нарізку на іншу сторону, запікати стільки ж.
- Обсмажену нарізку викласти на блюдо до охолодження.
- Подрібнити часник і зелень, змішати їх зі сметаною.
- Готової сметанно-часниковою сумішшю обмазати верхню кірочку.