Смажені макарони – 8 рецептів приготування

Готуємо з яйцем

Якщо хочете чогось ще більш смачного і цікавого, але так щоб без м’яса, то обов’язково зробіть смажені макарони з яйцем.

Необхідні продукти:

  • ложка рослинної олії;
  • чотири яйця;
  • будь-які приправи за своїм смаком;
  • 300 грам макаронів;
  • шматочок вершкового масла.

Процес приготування:

  • Макаронні вироби потрібно попередньо відварити. Зробіть це самим звичайним способом, але бажано, щоб вони були не дуже м’якими, а все ж вийшли злегка недовареними, твердуватими.
  • Обидва види масла кладемо на сковороду і туди ж відправляємо вже відварені макарони, все добре перемішуємо, так щоб вміст повністю було в маслі.
  • І смажимо поки макарони не дійдуть до потрібного стану. Ступінь обжарювання кожен визначає для себе сам, комусь подобаються зовсім коричневі, а хтось віддає перевагу тільки злегка зарумяненные.
  • Вбийте до макаронів яйця, відразу ж покладіть вибрані спеції і перемішайте. Яйця дуже швидко побіліють, залишиться тільки ще пару хвилин посмажити блюдо і воно готове.
Дивіться також:  Сосиски в дріжджовому тісті в духовці - 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху