Готуємо з яйцем
Якщо хочете чогось ще більш смачного і цікавого, але так щоб без м’яса, то обов’язково зробіть смажені макарони з яйцем.
Необхідні продукти:
- ложка рослинної олії;
- чотири яйця;
- будь-які приправи за своїм смаком;
- 300 грам макаронів;
- шматочок вершкового масла.
Процес приготування:
- Макаронні вироби потрібно попередньо відварити. Зробіть це самим звичайним способом, але бажано, щоб вони були не дуже м’якими, а все ж вийшли злегка недовареними, твердуватими.
- Обидва види масла кладемо на сковороду і туди ж відправляємо вже відварені макарони, все добре перемішуємо, так щоб вміст повністю було в маслі.
- І смажимо поки макарони не дійдуть до потрібного стану. Ступінь обжарювання кожен визначає для себе сам, комусь подобаються зовсім коричневі, а хтось віддає перевагу тільки злегка зарумяненные.
- Вбийте до макаронів яйця, відразу ж покладіть вибрані спеції і перемішайте. Яйця дуже швидко побіліють, залишиться тільки ще пару хвилин посмажити блюдо і воно готове.