Макарони смажені по-вірменськи
Смажені макарони по-вірменськи – це просто приголомшливе блюдо і ви багато втратили, якщо ще не пробували його.
Необхідні інгредієнти:
- два зубчики часнику;
- 0,3 кг макаронних виробів;
- спеції на свій смак;
- 60 грам вершкового масла;
- 30 мілілітрів масла рослинного.
Процес приготування:
- Змішайте обидва види масла, нагрійте на плиті, викладіть туди макарони і перемішайте, щоб вони вкрилися масляною сумішшю.
- Обсмажте їх кілька хвилин, додайте подрібнений часник, будь-які спеції, потім залийте водою і тримайте на вогні, поки рідина повністю не вбереться.
- Прикрийте кришкою, вимкнути плиту і дайте їм постояти близько 10 хвилин перед подачею.