Смажені макарони – 8 рецептів приготування

Макарони смажені по-вірменськи

Смажені макарони по-вірменськи – це просто приголомшливе блюдо і ви багато втратили, якщо ще не пробували його.

Необхідні інгредієнти:

  • два зубчики часнику;
  • 0,3 кг макаронних виробів;
  • спеції на свій смак;
  • 60 грам вершкового масла;
  • 30 мілілітрів масла рослинного.

Процес приготування:

  • Змішайте обидва види масла, нагрійте на плиті, викладіть туди макарони і перемішайте, щоб вони вкрилися масляною сумішшю.
  • Обсмажте їх кілька хвилин, додайте подрібнений часник, будь-які спеції, потім залийте водою і тримайте на вогні, поки рідина повністю не вбереться.
  • Прикрийте кришкою, вимкнути плиту і дайте їм постояти близько 10 хвилин перед подачею.
Дивіться також:  Тефтелі – 22 рецепта смачного приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху