Смажені макарони – 8 рецептів приготування

З овочами

Для страви потрібно:

  • 200 грам заморожених овочів;
  • три ложки рослинного масла;
  • спеції за смаком;
  • 250 грамів макаронних виробів.

Процес приготування:

  • Готуємо дві ємності для обжарювання. На обидві вливаємо олію. В одну викладаємо овочі, смажимо до готовності, приправте спеціями.
  • В іншу сковороду відправляємо макарони, вимішуємо їх в олії і смажимо, поки вони не стануть рум’яними або навіть коричневими. Після цього заливаємо водою і чекаємо, коли вона повністю вбереться. Знову ж таки не забуваємо про приправи.
  • З’єднуємо обидві маси, перемішуємо й подаємо.
Дивіться також:  Як варити пельмені в каструлі — 3 смачних і правильних рецепта
Прокрутка до верху