Яйце, запечене в авокадо
Лише рідкісні господині наважуються спробувати поєднання яєць і авокадо. І дарма, адже воно дуже вдале.
Інгредієнти:
- авокадо – 1 шт.;
- яйця – 2 шт.;
- в’ялені томати – 2 ст. л.;
- хлібці, сіль, білий перець.
Приготування:
- Насамперед потрібно поставити духовку розігріватися до позначки 200 градусів.
- Яйця поділити на складові.
- Авокадо розрізати на 2 частини. Плід повинен бути стиглим і м’яким. Шкірку зрізати з нього не потрібно, а ось кісточку необхідно акуратно видалити.
- Ложкою обережно збільшити поглиблення посередині кожної половинки. Вилити всередину нього жовток. Для стійкості можна злегка зрізати у авокадо нижню частину.
- Перекласти половинки плода в жароміцну форму. Зверху залити жовток у поглибленні білком – скільки вміститься.
- Присолити і поперчити авокадо з начинкою.
- Довільно розсипати кубики в’ялених томатів.
- Запікати частування не більше чверті години.
Подати готовий сніданок з молоком і яйцем разом з хрусткими тостами.