Сочевичний суп – 9 рецептів приготування в домашніх умовах

Перше страву із зеленої сочевиці

На вечерю добре приготувати легкий суп з:

  • зеленої сочевиці – 1 склянка;
  • цибулі ріпчастої;
  • картоплі – 3 шт.;
  • моркви;
  • оливкової олії – 50 мл;
  • курячих гомілок– 2 шт.;
  • мускатного горіха – щіпка;
  • солі.

Курячі гомілки або будь-яке інше м’ясо відварити, відокремити від кісток. У бульйон опустити промиту сочевицю, відварити, потім картоплю і овочеву піджарку. Після готовності продуктів додати сіль, спеції, порізане м’ясо. Подати до столу зі сметаною і зеленню.

Дивіться також:  Суп з глив – 7 покрокових рецептів приготування грибного супу, смачного