Соковиті відбивні зі свинини на сковороді — 7 рецептів приготування

З ананасами і сиром

Необхідні продукти:

  • 150 грам сиру;
  • різні приправи;
  • близько 600 грам свинини;
  • 50 грам сметани;
  • кілька кілець консервованих ананасів.

Процес приготування:

  • Свинину промиваємо, даємо їй добре обсохнути, нарізаємо на шматки товщиною до 15 міліметрів та відбиваємо молоточком.
  • Приправляємо спеціями за смаком, наприклад, перцем і сіллю. Викладаємо їх на прогріту сковороду з олією.
  • Коли одна сторона обсмажиться, перевертаємо м’ясо, промазуємо вже рум’яну частина сметаною, зверху кладемо кільце ананаса і покриваємо його тертим сиром.
  • Закриваємо сковороду кришкою, робимо вогонь трохи менше і доводимо до готовності протягом 15 хвилин.
Дивіться також:  Картопля по-селянськи в мультиварці – 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху