З ананасами і сиром
Необхідні продукти:
- 150 грам сиру;
- різні приправи;
- близько 600 грам свинини;
- 50 грам сметани;
- кілька кілець консервованих ананасів.
Процес приготування:
- Свинину промиваємо, даємо їй добре обсохнути, нарізаємо на шматки товщиною до 15 міліметрів та відбиваємо молоточком.
- Приправляємо спеціями за смаком, наприклад, перцем і сіллю. Викладаємо їх на прогріту сковороду з олією.
- Коли одна сторона обсмажиться, перевертаємо м’ясо, промазуємо вже рум’яну частина сметаною, зверху кладемо кільце ананаса і покриваємо його тертим сиром.
- Закриваємо сковороду кришкою, робимо вогонь трохи менше і доводимо до готовності протягом 15 хвилин.