Солодкий пиріг на швидку руку

Приготувати смачний солодкий пиріг на швидку руку не складе праці. Для цього не треба возитися з приготуванням тіста просто подрібніть пісочне печиво в процесорі. Крихти, які вийшли і будуть тестом для швидкого солодкого пирога.

Рецепт солодкого бананового пирога з кремом на швидку руку:
Цей рецепт складається з таких компонентів:

  • – 120 г вершкового масла;
  • – 350 г крихт пісочного печива;
  • – 150 г цукрового піску;
  • – 80 р борошна кукурудзяного;
  • – солі на кінчику чайної ложки;
  • – 850 мл молока;
  • – 5 яєчних жовтків;
  • – 1,5 чайної ложки есенції ванілі;
  • – 3 банана;
  • – 175 мл жирних вершків.

Випікатися пиріг буде всього лише 15 хвилин, вийде 10 порцій.

Покроковий процес приготування пирога

  • Приготування починайте з розігрівання духовки. Виставите в ній температуру до 180 градусів.
  • У сковорідці розтопити вершкове масло (90 г).
  • У запеченої формі змішайте пісочний крихти з цим маслом і розрівняйте гладким коржем. Поставте в духовку на 15 хвилин.
    Тепер займіться начинкою для солодкого пирога. Дуже зручно готувати у великій каструлі. В ній з’єднайте цукор, кукурудзяне борошно і сіль.
  • Долийте сюди молоко і розмішайте. Поставте на середній вогонь і заваріть до кипіння.
  • Через хвилину зменшіть вогонь і тоненькою цівкою введіть збиті яєчні жовтки і швидко змішуйте. Варіть близько 2 хвилин, поки суміш не росіл.
    Приберіть каструлю з вогню і додати ванільну есенцію з залишок вершкового масла. Банан розріжте на шматочки.
  • Півпорції начинку викладіть на тісто, а зверху викладіть банани, потім знову залийте начинкою. Всі пиріг готовий. Дайте йому настоятися в холодному місці. А перед подачею прикрасьте збитими вершками.

Солодкі пироги на швидку руку в духовці

Швидкі пироги можна готувати з різними фруктовими начинками ось, наприклад, варіант з персиками:
Приготування солодкого пирога з персиками:

Дивіться також:  Хмиз – класичний рецепт і 7 варіантів приготування

Час приготування десерту 30 хвилин, розрахований він на 2 порції.

Візьміть такі продукти:

  • – 1 склянка борошна;
  • – 0,6 кг цукру;
  • – 1 пачка вершкового масла;
  • – 3 столові ложки лимонного соку;
  • – 7 персиків.

Готувати солодкий пиріг на швидку руку будемо так:

  • Борошно перемішуємо з цукром, маслом і незначною кількістю води, перемішуємо. Персики очистити від кісточок і шкірки, нарізаємо їх на часточки.
  • Форму для випічки застелим пергаментом, викладемо персики, а зверху накриємо тестом. Змастимо лимонним соком і поставимо випікатися на 20 хвилин.
  • Готовий пиріг перевернути на плоске блюдо.
  • Замість персиків можете покласти полуницю, яблука, абрикоси або ківі.
Прокрутка до верху