Солянка з грибами – 8 рецептів приготування супу і солянки з капустою на зиму

З курячими сердечками

Склад продуктів: 820 г курячих сердечок, 130 г томат-пасти, 7-8 великих ложок обсмажених опеньків, 370 г копченої ковбаси, 10-12 горошин чорного перцю, велика сіль, 7-8 бочкових солених огірки, 4-5 картоплин, 3 сардельки, 2 томата, стільки ж солодких болгарських перців і цибулин, повний стакан огіркового розсолу. Як правильно приготувати грибну солянку з субпродуктами, розповідається далі.

  • Ковбаса і сардельки дрібно ріжуться, після чого обсмажуються до скоринки. До них додаються брусочки огірків, разом продукти нудяться ще пару хвилин.
  • Окремо страхуються довільно подрібнені свіжі овочі, крім картоплі. Помідори перед додаванням в піджарку позбавляються від шкірки за допомогою крутого окропу. Коли овочі розм’якшаться, вони заливаються томат-пастою і тушкують ще пару хвилин.
  • Субпродукти очищаються від усього зайвого і варяться у солоному окропі до повної готовності.
  • Далі до них в каструлю відправляється засмажки з першого і другого кроку, кубики картоплі, розсіл, опеньки, перець і сіль.
  • Після закипання суп нудиться на слабкому вогні під кришкою близько півгодини.

Подається з жирною сметаною і скибочкою свіжоспеченого хліба.

Дивіться також:  Якими кольорами і які фарбують яйця на великдень?