З кабачками
Класичне соте готується з баклажанів і овочевої приправи, але можна додати нові нотки в звичне блюдо і використовувати в якості додаткового компонента кабачки. Заготівля набуває новий неперевершений аромат і смак. Приготувати соте з баклажанів і кабачків дуже просто, дивіться і відразу записуйте рецепт, тому що родичам і гостям обов’язково сподобається ця страва.
Продукти:
- сині – 2 штуки;
- кабачок;
- томати – 4 штуки середнього розміру;
- морква – пара;
- цибуля – 1 штука;
- часник – невелика головка;
- рослинна олія;
- сіль за смаком;
- перець за смаком.
Готування:
- Сині очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками довільного розміру. Бажано робити невеликі брусочки. Баклажани викладаємо в миску, в підсолену воду на 10 хвилин.
- Кабачок теж очищаємо від шкірки і нарізаємо на брусочки. Ріжемо цибулю і тремо на тертці моркву. У сковороді з рослинним маслом робимо засмажку з моркви і цибулі.
- Беремо іншу сковороду, наливаємо масло і викладаємо подрібнені кабачки і сині. Обсмажуємо овочі протягом 5 хвилин. Зверху додаємо нашу зажарку. Потім викладаємо нарізану кубиками томати. Все добре перемішуємо.
- Часник очищаємо і подрібнюємо звичним способом. В соте додаємо сіль, спеції і часник. Все добре перемішуємо і доводимо до свого смаку. Тушкуємо ще 15 хвилин.