Соте з баклажанів – 7 рецептів, як приготувати смачне овочеве соте

З кабачками

Класичне соте готується з баклажанів і овочевої приправи, але можна додати нові нотки в звичне блюдо і використовувати в якості додаткового компонента кабачки. Заготівля набуває новий неперевершений аромат і смак. Приготувати соте з баклажанів і кабачків дуже просто, дивіться і відразу записуйте рецепт, тому що родичам і гостям обов’язково сподобається ця страва.

Продукти:

  • сині – 2 штуки;
  • кабачок;
  • томати – 4 штуки середнього розміру;
  • морква – пара;
  • цибуля – 1 штука;
  • часник – невелика головка;
  • рослинна олія;
  • сіль за смаком;
  • перець за смаком.

Готування:

  • Сині очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками довільного розміру. Бажано робити невеликі брусочки. Баклажани викладаємо в миску, в підсолену воду на 10 хвилин.
  • Кабачок теж очищаємо від шкірки і нарізаємо на брусочки. Ріжемо цибулю і тремо на тертці моркву. У сковороді з рослинним маслом робимо засмажку з моркви і цибулі.
  • Беремо іншу сковороду, наливаємо масло і викладаємо подрібнені кабачки і сині. Обсмажуємо овочі протягом 5 хвилин. Зверху додаємо нашу зажарку. Потім викладаємо нарізану кубиками томати. Все добре перемішуємо.
  • Часник очищаємо і подрібнюємо звичним способом. В соте додаємо сіль, спеції і часник. Все добре перемішуємо і доводимо до свого смаку. Тушкуємо ще 15 хвилин.
Дивіться також:  Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі – 7 смачних рецептів на швидку руку