Соус болоньєзе – 8 рецептів в домашніх умовах

З курячим фаршем

Зазвичай соус болоньєзе з фаршем робиться з яловичини, але він не гірше вийде, якщо приготувати на основі курячого м’яса.

Необхідні продукти:

  • спеції на свій смак;
  • дві ложки оливкової олії;
  • шість помідор;
  • два зубчики часнику;
  • 0,7 кг курячого філе або готового фаршу.

Процес приготування:

  • Куряче філе промити, нарізати на шматки, перетворити у фарш за допомогою блендера або м’ясорубки. Якщо у вас вже готовий фарш, то крок можна пропустити. Додаємо роздавлений часник, спеції і перемішуємо.
  • Прогріваємо масло на сковороді, викладаємо фарш і смажимо, не забуваючи постійно його помішувати.
  • Помідори звільняємо від шкірки, нарізаємо на шматочки або перебиваємо в блендері, додаємо до соусу і доводимо до готовності на повільному вогні ще протягом 10-15 хвилин.
Дивіться також:  Котлети з курячого філе – 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху