З курячим фаршем
Зазвичай соус болоньєзе з фаршем робиться з яловичини, але він не гірше вийде, якщо приготувати на основі курячого м’яса.
Необхідні продукти:
- спеції на свій смак;
- дві ложки оливкової олії;
- шість помідор;
- два зубчики часнику;
- 0,7 кг курячого філе або готового фаршу.
Процес приготування:
- Куряче філе промити, нарізати на шматки, перетворити у фарш за допомогою блендера або м’ясорубки. Якщо у вас вже готовий фарш, то крок можна пропустити. Додаємо роздавлений часник, спеції і перемішуємо.
- Прогріваємо масло на сковороді, викладаємо фарш і смажимо, не забуваючи постійно його помішувати.
- Помідори звільняємо від шкірки, нарізаємо на шматочки або перебиваємо в блендері, додаємо до соусу і доводимо до готовності на повільному вогні ще протягом 10-15 хвилин.