Пісний варіант приготування
Необхідні продукти:
- ложка оливкової олії;
- одна цибулина, морквина і солодкий перець;
- спеції на свій смак;
- зубчик часнику;
- 0,5 кг томатної пасти;
- 70 грам грибів.
Процес приготування:
- Всі зазначені овочі промиваємо, очищаємо і тонко нарізаємо на смужки.
- Прогріваємо масло на сковороді і по черзі викладаємо підготовлені овочі, обсмажуючи їх за кілька хвилин, потім додаємо нарізані гриби і томатну пасту. Приправляємо спеціями і тримаємо на вогні, поки овочі не стануть м’якими.
- Отриману масу перекладаємо в блендер, збиваємо, але не надто сильно, і можна подавати разом зі спагеті.