Соус болоньєзе – 8 рецептів в домашніх умовах

Пісний варіант приготування

Необхідні продукти:

  • ложка оливкової олії;
  • одна цибулина, морквина і солодкий перець;
  • спеції на свій смак;
  • зубчик часнику;
  • 0,5 кг томатної пасти;
  • 70 грам грибів.

Процес приготування:

  • Всі зазначені овочі промиваємо, очищаємо і тонко нарізаємо на смужки.
  • Прогріваємо масло на сковороді і по черзі викладаємо підготовлені овочі, обсмажуючи їх за кілька хвилин, потім додаємо нарізані гриби і томатну пасту. Приправляємо спеціями і тримаємо на вогні, поки овочі не стануть м’якими.
  • Отриману масу перекладаємо в блендер, збиваємо, але не надто сильно, і можна подавати разом зі спагеті.
Дивіться також:  Як маринувати гриби? 11 смачних і швидких рецептів маринування
Прокрутка до верху