Соус болоньєзе – 8 рецептів в домашніх умовах

Соус болоньєзе Долмио

Соус Долмио – відмінний варіант для тих, хто поспішає, але хоче поласувати смачним блюдом.

Необхідні продукти:

  • 400 грам фаршу;
  • баночка готового соусу Долмио;
  • спеції за смаком;
  • ложка оливкової олії.

Процес приготування:

  • На сковороду покладіть масло, прогрійте, потім фарш, добре перемішайте.
  • Приправте його спочатку спеціями, а потім викладіть Долмио. Цілої банки буде багато, додайте кілька ложок, спробуйте, і за необхідності додайте ще, виходячи зі своїх смакових переваг.
  • Тушкуйте на середньому вогні близько 15 хвилин, а потім подавайте.
Дивіться також:  Як приготувати пельмені в домашніх умовах?
Прокрутка до верху