Соус болоньєзе – 8 рецептів в домашніх умовах

З додаванням печериць

Необхідні продукти:

  • 150 грам шампіньйонів;
  • спеції за смаком;
  • півкілограма фаршу;
  • шість помідор;
  • 150 мілілітрів сухого вина;
  • цибулина і моркву.

Процес приготування:

  • На сковороду кладемо нарізану цибулю, обсмажуємо його, потім гриби часточками, тримаємо на плиті, близько п’яти хвилин.
  • Туди ж додаємо фарш, розминаємо його, присипаємо приправами. Потім кладемо моркву, нарізану на невеликі шматочки і помідори, очищені від шкірки.
  • Вливаємо вино, робимо слабкий рівень нагріву і готуємо приблизно 60 хвилин.
Дивіться також:  Пиріг з лаваша з фаршем — 8 рецептів приготування в духовці і мультиварці
Прокрутка до верху