З кабачком і селерою
Необхідні продукти:
- цибулина і моркву;
- два стебла селери;
- 0,3 кг помідор;
- приправи за смаком;
- 400 грам фаршу;
- один невеликий кабачок.
Процес приготування:
- Цибулю нарізаємо, обсмажуємо на сковороді, потім з’єднуємо з подрібненим кабачком і продовжуємо тримати на середньому вогні. Через пару хвилин викладаємо шматочки селери.
- Додаємо фарш, перемішуємо вміст, приправляємо спеціями і тушкуємо кілька хвилин.
- Помідори звільняємо від шкірки, перекручуємо, або перебиваємо в блендері, заливаємо отриманим соком інгредієнти.
- Прикриваємо сковороду кришкою, робимо нагрівання поменше і готуємо 30 хвилин.