Соус болоньєзе – 8 рецептів в домашніх умовах

З кабачком і селерою

Необхідні продукти:

  • цибулина і моркву;
  • два стебла селери;
  • 0,3 кг помідор;
  • приправи за смаком;
  • 400 грам фаршу;
  • один невеликий кабачок.

Процес приготування:

  • Цибулю нарізаємо, обсмажуємо на сковороді, потім з’єднуємо з подрібненим кабачком і продовжуємо тримати на середньому вогні. Через пару хвилин викладаємо шматочки селери.
  • Додаємо фарш, перемішуємо вміст, приправляємо спеціями і тушкуємо кілька хвилин.
  • Помідори звільняємо від шкірки, перекручуємо, або перебиваємо в блендері, заливаємо отриманим соком інгредієнти.
  • Прикриваємо сковороду кришкою, робимо нагрівання поменше і готуємо 30 хвилин.
Дивіться також:  Різотто з білими грибами – 7 рецептів італійської страви
Прокрутка до верху