Соус для котлет м’ясних, курячих, рибних – 6 рецептів

Сирна підлива для рибного страви

Досить часто до рибних страв подають томатний соус. Особливо добре протушкувати в ньому ніжне філе минтая або тріски. Але це звична страва блисне новими гранями, якщо, замість томатної підливи, використовувати для нього ароматну сирну підливу з кремовим смаком.

Склад:

  • 1 ст. фермерського молока або вершків;
  • сир російський 40 грам;
  • борошно пшеничне або крохмаль 2 ст. л.;
  • 2 жовтка;
  • сік ½ лимона;
  • сіль;
  • зелень.

Спосіб приготування:

  • Соус готується повністю на водяній бані.
  • Молоко, вершки, жовтки і крохмаль з’єднати і зварити на водяній бані.
  • Консистенція повинна бути кремоподібній.
  • Натерти на дрібній тертці сир, змішати його разом з соусом.
  • Прогріти до однорідності.
  • Додати рубану зелень.

Соус до рибних котлет готовий!

Дивіться також:  Тріска в клярі на сковороді – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху