Сирна підлива для рибного страви
Досить часто до рибних страв подають томатний соус. Особливо добре протушкувати в ньому ніжне філе минтая або тріски. Але це звична страва блисне новими гранями, якщо, замість томатної підливи, використовувати для нього ароматну сирну підливу з кремовим смаком.
Склад:
- 1 ст. фермерського молока або вершків;
- сир російський 40 грам;
- борошно пшеничне або крохмаль 2 ст. л.;
- 2 жовтка;
- сік ½ лимона;
- сіль;
- зелень.
Спосіб приготування:
- Соус готується повністю на водяній бані.
- Молоко, вершки, жовтки і крохмаль з’єднати і зварити на водяній бані.
- Консистенція повинна бути кремоподібній.
- Натерти на дрібній тертці сир, змішати його разом з соусом.
- Прогріти до однорідності.
- Додати рубану зелень.
Соус до рибних котлет готовий!