Вершкова заправка до рибних котлет
Ще один варіант вершкового соусу, який чудово підійде не тільки до страв з риби, але і як підлива до гарніру. Його можна подавати разом з кашами, спагеті, картоплею.
Перелік інгредієнтів:
- 2 уп. жирних вершків;
- 150 грам овочевого або м’ясного бульйону;
- твердий сир 80 грам;
- вершкове масло-40 грам;
- 2 курячі жовтки;
- спеції;
- свіжа зелень (кріп).
Спосіб приготування:
- Підливу слід готувати на водяній бані або, у вкрай випадку, сотейнику з товстим дном.
- Дрібно натерти твердий сир.
- Приступаємо до змішування компонентів на водяній бані. Для початку розтопити масло.
- До масла додати натертий сир, вершки і бульйон. Всі компоненти гарненько розмішати. Присмачити масу спеціями.
- Соус повинен варитися, але не кипіти!
- Коли структура соусу стане гладкою – додати тонко подрібнений кріп. Найсмачніше їсти відразу приготований.