Соус для котлет м’ясних, курячих, рибних – 6 рецептів

Вершкова заправка до рибних котлет

Ще один варіант вершкового соусу, який чудово підійде не тільки до страв з риби, але і як підлива до гарніру. Його можна подавати разом з кашами, спагеті, картоплею.

Перелік інгредієнтів:

  • 2 уп. жирних вершків;
  • 150 грам овочевого або м’ясного бульйону;
  • твердий сир 80 грам;
  • вершкове масло-40 грам;
  • 2 курячі жовтки;
  • спеції;
  • свіжа зелень (кріп).

Спосіб приготування:

  • Підливу слід готувати на водяній бані або, у вкрай випадку, сотейнику з товстим дном.
  • Дрібно натерти твердий сир.
  • Приступаємо до змішування компонентів на водяній бані. Для початку розтопити масло.
  • До масла додати натертий сир, вершки і бульйон. Всі компоненти гарненько розмішати. Присмачити масу спеціями.
  • Соус повинен варитися, але не кипіти!
  • Коли структура соусу стане гладкою – додати тонко подрібнений кріп. Найсмачніше їсти відразу приготований.
Дивіться також:  Як зварити розсипчасту гречку на воді – кілька секретів приготування!
Прокрутка до верху