Класичний соус до варених креветок
Підкресліть особливий смак морепродукта за допомогою соусу. Пропонуємо найпоширеніший варіант приготування. Перед тим як готувати соус відваріть необхідну кількість креветок.
Інгредієнти:
- суміш перців – 1 ч. ложка;
- майонез – 100 мл;
- петрушка – 35 г;
- часник – 3 зубки.
Приготування:
- Підготувати саму дрібну тертку і подрібнити часникові зубчики.
- Залити отримане пюре майонезом. Перемішати.
- Порубати петрушку і відправити в соус. Посипати перцем і перемішати.
Простий рецепт з вершків та сиру
Спробуйте приготувати соус для креветок в домашніх умовах. Простий і оригінальний рецепт допоможе перетворити морепродукти в дивовижне блюдо.
Інгредієнти:
- лимонний сік – 1 ч. ложка;
- вершки – 240 мл;
- сіль;
- сир плавлений – 100 р.
Приготування:
- У сотейник влити вершки. Закип’ятити.
- Нарізати сирок і закинути в сотейник. Перемішуючи дочекатися повного розчинення.
- Влити лимонний сік і перемішати. Остудити.