Соус для креветок – 8 кращих рецептів

Кисло-солодкий соус для креветок

Соус має освіжаючий і незвичайним смаком. Він здатний додати креветок підбадьорливий смак та легкість.

Інгредієнти:

  • перець болгарський червоний – 1 шт.;
  • креветки очищені – 320 г;
  • томат – 2 шт.;
  • рослинне масло – 2 ст. ложки;
  • ананаси консервовані – 260 г;
  • імбир – 2 см. кореня;
  • соєвий соус – 2 ст. ложки;
  • часник – 1 зубчик;
  • крохмаль – 1 ст. ложка.

Приготування:

  • Перець знадобиться у вигляді соломки. Томати порізати так, щоб вийшли кубики.
  • Дрібно нарізати часникові зубчики і імбирний корінь. Злити сік з ананасів, але далеко не прибирати. Він ще знадобиться для приготування.
  • У сковороду влити олію. Прогріти. Додати імбир і часник. Півхвилини посмажити. Помістити перець болгарський, слідом томати. Потомити п’ять хвилин. Закинути кубики ананасів і згасити пару хвилин.
  • В ананасовий сік влити соєвий соус і додати крохмаль. Збити.
  • Отриману масу влити в сковороду і тушкувати дві хвилини.
Дивіться також:  Філе міньйон — 8 рецептів приготування стейка
Прокрутка до верху