Варіація соусу для макаронів з фаршем
Ще один рецепт дуже смачного і ситного соусу для макаронів, який, безумовно, прикрасить гарнір.
Що знадобиться:
- помідори у власному соку – 1,5 кг;
- м’ясний фарш – 0,5 кг;
- цибуля ріпчаста – 2 шт.;
- болг. перець – 2 шт.;
- часник – 5 зубчиків;
- цукор – 2 ст. ложки;
- базилік – 2 ст. ложки;
- спеції;
- сіль;
- перець.
Можна використовувати вже готові консервовані помідори у власному соку, а можна взяти свіжі, нарізати їх шматочками і подрібнити у блендері, але не до однорідного стану. Має бути трохи грудочок. Перець і цибулю дрібно нарізати, часник подрібнюється в часникодавці.
Обсмажуємо в каструлі на середньому вогні фарш, де і буде готуватися соус. Додаємо туди овочі і спеції. Після цього вогонь зменшується до мінімуму і в самому кінці кладуть подрібнені помідори. Солимо і перчимо за смаком. Коли соус буде готовий, він подається ще в гарячому вигляді зі свіжою пастою.