Соус для макаронів – 9 рецептів приготування

Варіація соусу для макаронів з фаршем

Ще один рецепт дуже смачного і ситного соусу для макаронів, який, безумовно, прикрасить гарнір.

Що знадобиться:

  • помідори у власному соку – 1,5 кг;
  • м’ясний фарш – 0,5 кг;
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.;
  • болг. перець – 2 шт.;
  • часник – 5 зубчиків;
  • цукор – 2 ст. ложки;
  • базилік – 2 ст. ложки;
  • спеції;
  • сіль;
  • перець.

Можна використовувати вже готові консервовані помідори у власному соку, а можна взяти свіжі, нарізати їх шматочками і подрібнити у блендері, але не до однорідного стану. Має бути трохи грудочок. Перець і цибулю дрібно нарізати, часник подрібнюється в часникодавці.

Обсмажуємо в каструлі на середньому вогні фарш, де і буде готуватися соус. Додаємо туди овочі і спеції. Після цього вогонь зменшується до мінімуму і в самому кінці кладуть подрібнені помідори. Солимо і перчимо за смаком. Коли соус буде готовий, він подається ще в гарячому вигляді зі свіжою пастою.

Дивіться також:  Як приготувати відбивні зі свинини – 8 смачних рецептів приготування на сковороді, духовці і мультиварці
Прокрутка до верху