Соуси до м’яса – кращі рецепти з фото

 

Білий соус до м’яса

Склад продуктів для білого соусу:

  • 1. Вершкове масло – 3 ст. л.
  • 2. Борошно – пара ст. л.
  • 3. Молоко – пара склянок.
  • 4. Сіль і перець.

Спочатку вершкове масло розтоплюється на сковорідці. До нього додається борошно і добре перемішується. Попередньо потрібно підігріти молоко не доводячи до кипіння. Потім повільно влити його в сковорідку. Щоб не утворювалися грудочки, суміш потрібно постійно перемішувати з допомогою ложки. Кип’ятимо соус кілька хвилин, солимо і перчимо його, і знімаємо з вогню. Можна подавати соус до м’яса.

 

Дивіться також:  Рецепт смачного пирога з какао