Соєвий соус 9 рецептів з використанням соусу

Риба в маринаді, запечена у фользі

Для цього рецепта підійде будь-яка біла або червона риба.

У процесі приготування знадобляться такі продукти:

  • рибний стейк – 1 кг;
  • лаврове листя – 2 шт.;
  • звичайна цибуля – 1 шт.;
  • перець (горошини) – 5шт.;
  • олія соняшникова – 6 ст. л.;
  • сіль і за бажанням суміш перців;
  • соєвий соус – 70 мл;
  • часник – 3 зуб.

Процес приготування:

  • Очищаємо і промиваємо стейк з риби. Викладаємо на фольгу, змащену маслом. Зверху кожен шматочок риби поливаємо олією – так вона вийде більш соковитою.
  • Посипаємо рибу сумішшю перців і солимо за смаком.
  • Підсмажуємо цибулю на сковороді до золотистого кольору. Викладаємо його поверх рибних заготовок.
  • Готуємо соус. Тиснемо зубчики часнику або нарізаємо кубиками. З’єднуємо з сумішшю перців і заливаємо соєвим соусом.
  • Отриманим соусом поливаємо кожен стейк. Зверху кладемо лаврове листя, перець і закриваємо великим шматком фольги.
  • Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці 35 – 40 хвилин при температурі 210 градусів.
Дивіться також:  Паштет із свинячої печінки – 8 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху