Риба в маринаді, запечена у фользі
Для цього рецепта підійде будь-яка біла або червона риба.
У процесі приготування знадобляться такі продукти:
- рибний стейк – 1 кг;
- лаврове листя – 2 шт.;
- звичайна цибуля – 1 шт.;
- перець (горошини) – 5шт.;
- олія соняшникова – 6 ст. л.;
- сіль і за бажанням суміш перців;
- соєвий соус – 70 мл;
- часник – 3 зуб.
Процес приготування:
- Очищаємо і промиваємо стейк з риби. Викладаємо на фольгу, змащену маслом. Зверху кожен шматочок риби поливаємо олією – так вона вийде більш соковитою.
- Посипаємо рибу сумішшю перців і солимо за смаком.
- Підсмажуємо цибулю на сковороді до золотистого кольору. Викладаємо його поверх рибних заготовок.
- Готуємо соус. Тиснемо зубчики часнику або нарізаємо кубиками. З’єднуємо з сумішшю перців і заливаємо соєвим соусом.
- Отриманим соусом поливаємо кожен стейк. Зверху кладемо лаврове листя, перець і закриваємо великим шматком фольги.
- Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці 35 – 40 хвилин при температурі 210 градусів.