Соєвий соус 9 рецептів з використанням соусу

Яловичина в соєвому соусі

Нижче запропонований покроковий рецепт, за яким яловичина готується за півгодини, але завжди виходить м’якою і тане в роті. Через нетривалого часу готування, м’ясо зберігає в собі всі корисні речовини.

Для приготування знадобиться:

  • яловичина – 1 кг;
  • часник – 4 зуб;
  • білий цибуля – 2 шт.;
  • соєвий соус – 200 мл;
  • червоний гострий перець – за смаком.

Процес приготування:

  • Тонкими смужками нарізаємо яловичину. Стежимо, щоб розріз проходив уздовж волокна. Чим тонше шматки, тим швидше приготується блюдо.
  • Викладаємо яловичину в глибокий посуд і заливаємо соєвим соусом. Залишаємо маринуватися в холодному місці на 4 – 5 годин. А краще на всю ніч.
  • Нарізаємо цибулю кубиками і обсмажуємо до прозорості. Для більш гострого страви можна на цьому етапі додати дрібно порізаний гострий стручок.
  • До цибулі і перцю додаємо яловичину, перемішуємо і тушкуємо на сильному вогні 20 – 25 хвилин, періодично помішуючи. При необхідності додаємо воду.
  • Тушкуємо ще 15 – 20 хвилин, після закінчення яких яловичина в соєвому соусі буде готова.
Дивіться також:  Гречка з тушонкою в мультиварці – 8 рецептів
Прокрутка до верху