Спагетті з фаршем – 9 рецептів приготування

Паста карбонара з фаршем

Склад продуктів: пачка спагетті, дрібна сіль, 170 г шинки, цибулина, 170 г сиру, велике яйце, 270 г фаршу, 3 ст. ложки жирних вершків, щіпка орегано.

  • Цибулю дрібно кришиться і обсмажується.
  • До нього викладається фарш і брусочки шинки. Разом інгредієнти нудяться до готовності. Маса солиться і присмачується орегано.
  • У сковорідку до піджарки відправляються вершки і тертий сир.
  • Макаронні вироби відварюють, після чого вони перемішуються з збитим підсоленим яйцем. Треба трохи підігріти спагетті, щоб заливка схопилася.
  • Вміст каструлі перекладається в сковороду.

Після перемішування паста з фаршем повністю готова.

Дивіться також:  Хачапурі по імеретинськи – 5 рецептів
Прокрутка до верху