Паста карбонара з фаршем
Склад продуктів: пачка спагетті, дрібна сіль, 170 г шинки, цибулина, 170 г сиру, велике яйце, 270 г фаршу, 3 ст. ложки жирних вершків, щіпка орегано.
- Цибулю дрібно кришиться і обсмажується.
- До нього викладається фарш і брусочки шинки. Разом інгредієнти нудяться до готовності. Маса солиться і присмачується орегано.
- У сковорідку до піджарки відправляються вершки і тертий сир.
- Макаронні вироби відварюють, після чого вони перемішуються з збитим підсоленим яйцем. Треба трохи підігріти спагетті, щоб заливка схопилася.
- Вміст каструлі перекладається в сковороду.
Після перемішування паста з фаршем повністю готова.