Спагетті з фаршем – 9 рецептів приготування

Готуємо у вершковому соусі

Склад продуктів: 330 г спагеті, повний стакан жирних вершків і стільки ж білого вина, болгарський перець, 1 стебло селери, цибулина, півкілограма курячого фаршу, стручок чилі, 1-2 часточки часнику, сухий чебрець, оливкова олія.

  • Подрібнену цибулю, солодкий і гострий перець страхуються на оливковій олії.
  • Вводиться фарш, подрібнений часник і селеру.
  • Хвилин через 6-7 можна вливати вино, солити і висипати спеції. Під кришкою отримана маса буде чекати близько півгодини.
  • Коли рідина випарується, додаються вершки.
  • Ще через 8-9 хвилин в соус викладаються відварені макаронні вироби.

Подається страва до столу гарячим.

Дивіться також:  Рибні котлети – 10 дуже смачних рецептів
Прокрутка до верху