Готуємо у вершковому соусі
Склад продуктів: 330 г спагеті, повний стакан жирних вершків і стільки ж білого вина, болгарський перець, 1 стебло селери, цибулина, півкілограма курячого фаршу, стручок чилі, 1-2 часточки часнику, сухий чебрець, оливкова олія.
- Подрібнену цибулю, солодкий і гострий перець страхуються на оливковій олії.
- Вводиться фарш, подрібнений часник і селеру.
- Хвилин через 6-7 можна вливати вино, солити і висипати спеції. Під кришкою отримана маса буде чекати близько півгодини.
- Коли рідина випарується, додаються вершки.
- Ще через 8-9 хвилин в соус викладаються відварені макаронні вироби.
Подається страва до столу гарячим.