Спагетті з креветками у вершковому соусі – сім нескладних рецептів

Чорні спагетті з креветками у вершковому соусі

Пропонуємо приготувати екзотичний вид макаронів в соусі — чорні спагетті з креветками. Це блюдо готується з особливих макаронів, в які додано чорнило каракатиці. І хоча вигляд їх дещо незвичний, на смак вони дуже навіть цікаві. В них чути нотка чогось морського, а тому з ними ідеально виходить паста з морепродуктами.

Купуємо:

  • 250 г спагетті чорного кольору;
  • креветки очищені — 300 г;
  • вершки — 200 г;
  • лимон (потрібно половинка).

Ще потрібні маленький пучок петрушки, пара зубків часнику і пару ложок хорошого оливкової олії.

  • Поки варяться макарони, тушкуємо на олії розморожені креветки. Коли сік майже випарувався, додаємо вершки, роздавлений часник, сік половинки лимона, частина нарубаної петрушки і спеції.
  • Все перемішуємо, трохи уварюємо і з’єднуємо з макаронами.
  • Зелень зверху посипаємо для прикраси.
Дивіться також:  Як відокремити жовток від білка легко і швидко – 7 способів
Прокрутка до верху