Спагетті з креветками у вершковому соусі – сім нескладних рецептів

Паста з морепродуктами в вершково-часниковому соусі

На півкіло морепродуктів в цьому рецепті береться 300 р спагеті, 250 г вершків, пару середнього розміру помідор, трохи часнику, сіль, сушений базилік і перець за смаком.

Робиться це блюдо так:

  • Відварюємо за рецептурою спагетті.
  • У сковороді на невеликій кількості оливкової олії обсмажуємо розморожені морепродукти. Точніше, не обсмажуємо, а выпариваем з них рідина.
  • На тертці протираємо помідори або, звільнивши їх від шкірки, просто подрібнюємо блендером.
  • Томатну масу додаємо до морепродуктів і перемішуємо.
  • Приправляємо суміш сухим базиліком, перцем і сіллю, кладемо трохи дрібно нарізаного часнику.
  • Загасивши все разом хвилини три, додаємо вершки і знову тримаємо на вогні ще пару хвилин.
  • Викладаємо відварені спагетті і знову все перешиваємо.

Іноді радять таке блюдо посипати тертим сиром. Так ось, у справжніх італійських ресторанах не прийнято посипати сиром спагетті з морепродуктами. Чому — незрозуміло, але не прийнято і все.

Дивіться також:  Хінкалі – 10 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху