Спагетті з креветками у вершковому соусі – сім нескладних рецептів

В томатно-вершковому соусі

Виражений вершковий смак тут поєднується з явною гостротою перцю чилі і ніжністю томатів.

Для цього рецепта краще взяти великі королівські креветки, а також купити такі продукти:

  • на 400 г креветок потрібно пачка 300 р спагеті;
  • стільки ж свіжих помідорів;
  • перець чилі 1 шт;
  • часник — кілька зубчиків;
  • літрова пляшка вершків;
  • 50 г тертого твердого сиру;
  • перець мелений червоний, сіль;
  • біле сухе вино — 150 мл

Пора приступати!

  • Поки варяться макарони, розігріту сковороду покладіть нарізаний перець, роздавлений часник, нарізану кубиками помідори без шкірки і мелений перець.
  • Влийте вино, притрусіть всі січеною зеленню і тушкуйте кілька хвилин.
  • Пора посолити, всипати тертий сир, влити вершки і довести до кипіння на малому вогні. Як тільки соус стане густіше, потрібно його зняти з вогню.
  • На іншій сковороді на малій кількості масла, що залишилося обсмажити дуже швидко креветки до скориночки і викласти в соус. Туди ж пора перекласти і готові макарони.

Подати блюдо слід зі свіжими гілочками базиліка.

Дивіться також:  Риба під маринадом в мультиварці – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху