В томатно-вершковому соусі
Виражений вершковий смак тут поєднується з явною гостротою перцю чилі і ніжністю томатів.
Для цього рецепта краще взяти великі королівські креветки, а також купити такі продукти:
- на 400 г креветок потрібно пачка 300 р спагеті;
- стільки ж свіжих помідорів;
- перець чилі 1 шт;
- часник — кілька зубчиків;
- літрова пляшка вершків;
- 50 г тертого твердого сиру;
- перець мелений червоний, сіль;
- біле сухе вино — 150 мл
Пора приступати!
- Поки варяться макарони, розігріту сковороду покладіть нарізаний перець, роздавлений часник, нарізану кубиками помідори без шкірки і мелений перець.
- Влийте вино, притрусіть всі січеною зеленню і тушкуйте кілька хвилин.
- Пора посолити, всипати тертий сир, влити вершки і довести до кипіння на малому вогні. Як тільки соус стане густіше, потрібно його зняти з вогню.
- На іншій сковороді на малій кількості масла, що залишилося обсмажити дуже швидко креветки до скориночки і викласти в соус. Туди ж пора перекласти і готові макарони.
Подати блюдо слід зі свіжими гілочками базиліка.