Спагетті з креветками у вершковому соусі – сім нескладних рецептів

Макарони з тигровими креветками

Розкішні креветки вимагають розкішного оздоблення.

Готуємо:

  • 200 г спагеті або іншої пасти;
  • пару помідор;
  • 1 червона цибулина;
  • 250 г очищених тигрових креветок;
  • 30 г оливок або маслин без кісточок;
  • 1 зубок часнику;
  • шматочок пармезану;
  • гілочки чебрецю;
  • трохи оливкової олії для обсмажування;
  • спеції і сіль за смаком;
  • зелень.

Починаємо кулінарне диво.

  • На маслі слід потримати чебрець, щоб ароматизувати його.
  • Зсунувши гілочки в сторону, потрібно обсмажити очищені креветки і вийняти їх на тарілку.
  • Нарізати овочі: помідори, цибулю, часник, а також оливки.
  • На сковороду додати масло і дати йому нагрітися. Потім в нього підсмажити чебрець з часником і видалити їх.
  • Покласти дрібно нарізану цибулю, через 3 хвилини помідори, а потім оливки і нарубану зелень.
  • Далі туди ж кладемо креветки. Кілька штук залишити для прикраси страви під кожну тарілку.

Тільки що відварені спагетті викладаємо порційно так, щоб утворилося свого роду гніздо. В його середину покладемо соус і зверху водрузим креветку. Для додаткового смаку не забудьте натерти зверху кожної порції потроху сиру.

Дивіться також:  Геркулесова каша на молоці — 7 рецептів, як варити кашу смачно
Прокрутка до верху