Макарони з тигровими креветками
Розкішні креветки вимагають розкішного оздоблення.
Готуємо:
- 200 г спагеті або іншої пасти;
- пару помідор;
- 1 червона цибулина;
- 250 г очищених тигрових креветок;
- 30 г оливок або маслин без кісточок;
- 1 зубок часнику;
- шматочок пармезану;
- гілочки чебрецю;
- трохи оливкової олії для обсмажування;
- спеції і сіль за смаком;
- зелень.
Починаємо кулінарне диво.
- На маслі слід потримати чебрець, щоб ароматизувати його.
- Зсунувши гілочки в сторону, потрібно обсмажити очищені креветки і вийняти їх на тарілку.
- Нарізати овочі: помідори, цибулю, часник, а також оливки.
- На сковороду додати масло і дати йому нагрітися. Потім в нього підсмажити чебрець з часником і видалити їх.
- Покласти дрібно нарізану цибулю, через 3 хвилини помідори, а потім оливки і нарубану зелень.
- Далі туди ж кладемо креветки. Кілька штук залишити для прикраси страви під кожну тарілку.
Тільки що відварені спагетті викладаємо порційно так, щоб утворилося свого роду гніздо. В його середину покладемо соус і зверху водрузим креветку. Для додаткового смаку не забудьте натерти зверху кожної порції потроху сиру.