Спагетті з морепродуктами – 8 простих рецептів смачної, ніжної і поживної страви

Спагетті з морепродуктами в вершковому соусі

Соус з вершками надає особливу ніжність морепродуктів. Приготувати спагетті з мешканцями морів у вершковому соусі досить легко, а головне, швидко. Всі неодмінно оцінять старання господині.

Інгредієнти:

  • 0,4 кг спагеті;
  • 0,3 л вершків;
  • ½ Кг морепродуктів;
  • 2 ст. л оливкової олії;
  • 2 цибулі-шалот;
  • спеції.

Готування:

  • Порізану цибулю пасеруємо, потім додаємо вершки і спеції.
  • Через 2 хвилини можна починати гасити морепродукти протягом пари хвилин.
  • Відварюємо спагетті. До процідженої пасті наливаємо соус.
  • При подачі прикрашаємо страву зеленню, а в ідеалі – базиліком.
Дивіться також:  Куряча грудка з грибами – 8 рецептів приготування смачних страв
Прокрутка до верху