Спагетті з морепродуктами в вершковому соусі
Соус з вершками надає особливу ніжність морепродуктів. Приготувати спагетті з мешканцями морів у вершковому соусі досить легко, а головне, швидко. Всі неодмінно оцінять старання господині.
Інгредієнти:
- 0,4 кг спагеті;
- 0,3 л вершків;
- ½ Кг морепродуктів;
- 2 ст. л оливкової олії;
- 2 цибулі-шалот;
- спеції.
Готування:
- Порізану цибулю пасеруємо, потім додаємо вершки і спеції.
- Через 2 хвилини можна починати гасити морепродукти протягом пари хвилин.
- Відварюємо спагетті. До процідженої пасті наливаємо соус.
- При подачі прикрашаємо страву зеленню, а в ідеалі – базиліком.