Спагетті з морепродуктами – 8 простих рецептів смачної, ніжної і поживної страви

Чорні спагетті з морепродуктами

Чорне спагетті відрізняється не тільки незвичайним кольором, але і оригінальним смаком. Соєвий соус надає такому страві пікантності і створює благородний присмак. Страва обов’язково стане головним на святковому столі. Приготувати чорні спагетті з морепродуктами в соєвому соусі не важче звичайних, головне тут – бажання господині і, звичайно, наявність оригінальних макаронних виробів.

Інгредієнти:

  • 0,4 кг морепродуктів;
  • 0,4 кг чорної пасти;
  • 0,15 кг Пармезану;
  • 3 ст. л соєвого соусу;
  • 1 ст. л оливкової олії;
  • спеції.

Готування:

  • Відварюємо чорні макарони до напівготовності.
  • Підсмажуємо морепродукти, заправляємо спеціями і тушкуємо ще трохи.
  • Поливаємо чорну пасту соусом, посипаємо Пармезаном і, при бажанні, будь зеленню.

Приготувавши пасту по кожному з представлених вище рецептів, ви неодмінно залишитеся задоволені, а ваші гості будуть під враженням від випробуваних страв. Вони вражають незвичайним поєднанням морепродуктів з соєвим, вершковим, сметанним, томатним та іншими соусами. Кожна паста має оригінальний смак і манить благородним ароматом всіх, хто нудиться в очікуванні за столом.

Дивіться також:  Курка з печерицями – 10 рецептів смачних страв
Прокрутка до верху