Чорні спагетті з морепродуктами
Чорне спагетті відрізняється не тільки незвичайним кольором, але і оригінальним смаком. Соєвий соус надає такому страві пікантності і створює благородний присмак. Страва обов’язково стане головним на святковому столі. Приготувати чорні спагетті з морепродуктами в соєвому соусі не важче звичайних, головне тут – бажання господині і, звичайно, наявність оригінальних макаронних виробів.
Інгредієнти:
- 0,4 кг морепродуктів;
- 0,4 кг чорної пасти;
- 0,15 кг Пармезану;
- 3 ст. л соєвого соусу;
- 1 ст. л оливкової олії;
- спеції.
Готування:
- Відварюємо чорні макарони до напівготовності.
- Підсмажуємо морепродукти, заправляємо спеціями і тушкуємо ще трохи.
- Поливаємо чорну пасту соусом, посипаємо Пармезаном і, при бажанні, будь зеленню.
Приготувавши пасту по кожному з представлених вище рецептів, ви неодмінно залишитеся задоволені, а ваші гості будуть під враженням від випробуваних страв. Вони вражають незвичайним поєднанням морепродуктів з соєвим, вершковим, сметанним, томатним та іншими соусами. Кожна паста має оригінальний смак і манить благородним ароматом всіх, хто нудиться в очікуванні за столом.