Стегенця в духовці з майонезом і часником – 5 рецептів, як смачно приготувати курячі стегенця

Як смачно запекти в рукаві

У цьому приголомшливому рецепті м’ясо запікається у власному соку, передаючи аромат картоплі, яка виходить особливо розсипчастою і ніжною.

Інгредієнти:

  • тушка курки – 1 шт.;
  • картопля – 0,5 кг;
  • часник 2-3 зубця;
  • сіль, перець, приправи;
  • рукав для запікання.

Рецепт:

  • Підготувати птицю, видаливши залишилися пір’я, в разі необхідності, і зайвий жир.
  • Курку можна запікати цілком або обробити на шматочки.
  • Тушку ретельно натерти сумішшю перцю, приправ і солі.
  • Часник почистити, дрібно нарізати, або видавити в пресі. Змішати з майонезом, обмазати сумішшю курку і залишити просочитися.
  • Картоплю почистити, промити. Потім нарізати на великі кубики.
  • Приготувати рукав. Скласти в нього курку та картоплю. Додавати воду не потрібно.
  • Розігріти духовку, температура повинна бути 180 градусів. Помістити рукав на деко і відправити запікатися протягом півтора годин.

Дістати курку з рукава, і можна подавати на стіл.

Дивіться також:  Курка по-французьки – 8 рецептів приготування в духовці і мультиварці
Прокрутка до верху