Як смачно запекти в рукаві
У цьому приголомшливому рецепті м’ясо запікається у власному соку, передаючи аромат картоплі, яка виходить особливо розсипчастою і ніжною.
Інгредієнти:
- тушка курки – 1 шт.;
- картопля – 0,5 кг;
- часник 2-3 зубця;
- сіль, перець, приправи;
- рукав для запікання.
Рецепт:
- Підготувати птицю, видаливши залишилися пір’я, в разі необхідності, і зайвий жир.
- Курку можна запікати цілком або обробити на шматочки.
- Тушку ретельно натерти сумішшю перцю, приправ і солі.
- Часник почистити, дрібно нарізати, або видавити в пресі. Змішати з майонезом, обмазати сумішшю курку і залишити просочитися.
- Картоплю почистити, промити. Потім нарізати на великі кубики.
- Приготувати рукав. Скласти в нього курку та картоплю. Додавати воду не потрібно.
- Розігріти духовку, температура повинна бути 180 градусів. Помістити рукав на деко і відправити запікатися протягом півтора годин.
Дістати курку з рукава, і можна подавати на стіл.