Готуємо стейк з яловичини «Міраторг»
Популярність м’яса від відомої фірми пояснюється хорошою якістю представленого продукту, з якого отримуємо чудовий стріплойн-стейк.
Список компонентів:
- нарізані стейки;
- олія оливок;
- сіль, спеції.
Приготування:
- Дістаємо м’ясо з упаковки, ретельно промокаємо паперовими рушниками, злегка відбиваємо, натираючи улюбленими травами і сіллю. Залишаємо продукт в закритому стані на півгодини при кімнатній температурі.
- Приготування стейка починаємо з нагрівання сковороди з маслом. Поміщаємо один або два пласта на гарячу поверхню. Головне — не допускаємо дотику шматків один з одним.
- Обсмажуємо м’ясо до бажаного ступеня готовності, викладаємо на тарілку, даємо час на 10-хвилинний відпочинок.