Стейк з яловичини на сковороді — 8 рецептів приготування

Готуємо стейк з яловичини «Міраторг»

Популярність м’яса від відомої фірми пояснюється хорошою якістю представленого продукту, з якого отримуємо чудовий стріплойн-стейк.

Список компонентів:

  • нарізані стейки;
  • олія оливок;
  • сіль, спеції.

Приготування:

  • Дістаємо м’ясо з упаковки, ретельно промокаємо паперовими рушниками, злегка відбиваємо, натираючи улюбленими травами і сіллю. Залишаємо продукт в закритому стані на півгодини при кімнатній температурі.
  • Приготування стейка починаємо з нагрівання сковороди з маслом. Поміщаємо один або два пласта на гарячу поверхню. Головне — не допускаємо дотику шматків один з одним.
  • Обсмажуємо м’ясо до бажаного ступеня готовності, викладаємо на тарілку, даємо час на 10-хвилинний відпочинок.
Дивіться також:  Тісто для пельменів в хлібопічці – 9 рецептів приготування домашнього тіста
Прокрутка до верху