Стожки з фаршу – 6 рецептів приготування

Як приготувати з картоплею?

Стожки з фаршу в духовці виходять оригінальними і поживними. Їх завжди слід викладати у вигляді коржів. Смачно доповнювати картоплею, тоді і гарнір не потрібно.

Інгредієнти:

  • фарш – 540 г;
  • сіль;
  • яйце – 1 шт.;
  • картопля – 2 бульби;
  • перець;
  • сир – 170 г;
  • олія соняшникова – 2 ст. ложки;
  • цибуля – 2 цибулини;
  • майонез – 120 мл;
  • хліб – 2 скибочки білого.

Приготування:

  • Подрібнити цибулину.
  • Отриманий кубики закинути в гарячу сковорідку.
  • Влити олію. Засмажити.
  • Для приготування беріть черству булку.
  • Помістити її в воду, можна скористатися молоком. Потримати. Дістати. Віджати.
  • Закинути в фарш.
  • Влити яйце.
  • Присолити.
  • Обсипати перцем. Замісити.
  • Подрібнити крупно сир. Використовуйте тертку.
  • На деко вистелити фольгу.
  • Скачати кульки з маси. Розплющити.
  • Отримані заготовки викласти на фольгу.
  • Взяти ложку, зробити поглиблення в центрі.
  • Закласти засмажку.
  • Скориставшись теркою з великими отворами, перетерти картоплю.
  • Присолити. Підсипати перець. Розмішати.
  • Розмістити наступним шаром.
  • Полити майонезом.
  • Присипати сиром.
  • Сховати в гарячу духову піч.
  • Випікати півгодини.
  • Температура потрібно 185 гр.
Дивіться також:  Тушкована баранина з овочами – 8 рецептів приготування в казані, в мультиварці і в духовці
Прокрутка до верху