Як приготувати з картоплею?
Стожки з фаршу в духовці виходять оригінальними і поживними. Їх завжди слід викладати у вигляді коржів. Смачно доповнювати картоплею, тоді і гарнір не потрібно.
Інгредієнти:
- фарш – 540 г;
- сіль;
- яйце – 1 шт.;
- картопля – 2 бульби;
- перець;
- сир – 170 г;
- олія соняшникова – 2 ст. ложки;
- цибуля – 2 цибулини;
- майонез – 120 мл;
- хліб – 2 скибочки білого.
Приготування:
- Подрібнити цибулину.
- Отриманий кубики закинути в гарячу сковорідку.
- Влити олію. Засмажити.
- Для приготування беріть черству булку.
- Помістити її в воду, можна скористатися молоком. Потримати. Дістати. Віджати.
- Закинути в фарш.
- Влити яйце.
- Присолити.
- Обсипати перцем. Замісити.
- Подрібнити крупно сир. Використовуйте тертку.
- На деко вистелити фольгу.
- Скачати кульки з маси. Розплющити.
- Отримані заготовки викласти на фольгу.
- Взяти ложку, зробити поглиблення в центрі.
- Закласти засмажку.
- Скориставшись теркою з великими отворами, перетерти картоплю.
- Присолити. Підсипати перець. Розмішати.
- Розмістити наступним шаром.
- Полити майонезом.
- Присипати сиром.
- Сховати в гарячу духову піч.
- Випікати півгодини.
- Температура потрібно 185 гр.