Варіант приготування з грибами
Хороший варіант новенького страви для любителів грибів. Для приготування можна використовувати печериці або будь-які лісові гриби, які заздалегідь необхідно проварити.
Інгредієнти:
- яйце – 57 м;
- фарш – 950 г;
- сіль – 1 г;
- сир – 160 г;
- перець чорний;
- цибуля – 330 г;
- олія оливкова – 37 мл;
- картопля – 340 г;
- сухарі панірувальні – 210 г;
- печериці – 75 р.
Приготування:
- Перетворити в півкільця цибулі.
- Розжарити сковорідку. Залити масло. Просмажити цибулинки.
- Гриби нашаткувати соломкою.
- Помістити до цибулині.
- Взяти велику тертку, зробити стружку з сиру.
- Подрібнити на тертці картоплю. Дрібну фракцію не використовуйте, інакше страва перетвориться на кашу.
- Змішати картопляне і сирну стружку. Сир використовувати тільки половину від загальної кількості.
- У фарш засипати сіль, перець.
- Розмішати.
- Скачати кульки.
- Помістити в сухарі панірувальні.
- Обкатати.
- Промазати маслом деко.
- Помістити заготовки.
- Розкласти на фарш обжарку.
- Вкрити картопляною масою.
- Присипати залишилася сирної стружкою.
- Прибрати в гарячий духовий шафа.
- Готувати півгодини.
- Температура 180 гр.