Стожки з фаршу – 6 рецептів приготування

Варіант приготування з грибами

Хороший варіант новенького страви для любителів грибів. Для приготування можна використовувати печериці або будь-які лісові гриби, які заздалегідь необхідно проварити.

Інгредієнти:

  • яйце – 57 м;
  • фарш – 950 г;
  • сіль – 1 г;
  • сир – 160 г;
  • перець чорний;
  • цибуля – 330 г;
  • олія оливкова – 37 мл;
  • картопля – 340 г;
  • сухарі панірувальні – 210 г;
  • печериці – 75 р.

Приготування:

  • Перетворити в півкільця цибулі.
  • Розжарити сковорідку. Залити масло. Просмажити цибулинки.
  • Гриби нашаткувати соломкою.
  • Помістити до цибулині.
  • Взяти велику тертку, зробити стружку з сиру.
  • Подрібнити на тертці картоплю. Дрібну фракцію не використовуйте, інакше страва перетвориться на кашу.
  • Змішати картопляне і сирну стружку. Сир використовувати тільки половину від загальної кількості.
  • У фарш засипати сіль, перець.
  • Розмішати.
  • Скачати кульки.
  • Помістити в сухарі панірувальні.
  • Обкатати.
  • Промазати маслом деко.
  • Помістити заготовки.
  • Розкласти на фарш обжарку.
  • Вкрити картопляною масою.
  • Присипати залишилася сирної стружкою.
  • Прибрати в гарячий духовий шафа.
  • Готувати півгодини.
  • Температура 180 гр.
Дивіться також:  Качка, тушкована шматочками – 7 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху